Helmut slaat de spijker op zijn kop

Neem contact op

Landelijke, stoere en robuuste meubels, speciaal voor u op maat gemaakt!

Van boomstamtafel tot badkamermeubel vervaardigd van Europees en exotische boomstambladen, u kunt bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige meubels van 100% hout! Landelijke, stoere en robuuste meubels, speciaal voor u op maat gemaakt.

Vraag een offerte aan

Exclusieve Boomstamtafels

Een boomstamtafel of meubel is de eye-catcher in uw woning of
tuin! Elke tafel is uniek, speciaal en geheel naar uw
wens vervaardigd. Elk blad heeft een andere uitstraling door de nerf tekening. Aan de hand van voorbeeld foto’s, krijgt u een een kleine impressie van wat mogelijk zou kunnen zijn! Van natuurlijk robuust tot modern strak. Wij werken uitsluitend met leveranciers van Afrikaans
hardhout die de duurzaamheid van het bosbeheer streng naleeft en garandeert. Om illegale houthandel tegen te gaan, werken wij enkel met legaal hout waar een FSC / PEFC certificaat voor wordt afgegeven.

Neem contact op met HKH Kunstgras, we vertellen u graag meer!

  • Boomstamtafels tot wel 6 meter lang en 1.30 meter breed
  • Meerdere hardhout types
  • Diverse soorten onderstellen/poten: in zowel hout als staal
  • De stalen onderstellen / poten, zijn in diverse kleuren, geheel
    naar uw wens verkrijgbaar
Ik wil een boomstamtafel!

Badkamermeubels

Geef uw badkamer een luxe uitstraling met op maat gemaakte badkamermeubels van 100% hardhout! De meubels worden compleet vochtbestendig behandeld en aangepast aan uw wensen en badkamer. Bent u op zoek naar een eyecatcher in uw badkamer? Dan bent u bij HKH Kunstgras aan het juiste adres! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Salontafels en bijzettafels

Salontafels en bijzettafels: van boomstamschijven tot landelijke salontafels van 100% hout. Voor elk interieur is een unieke, passende salon- of bijzettafel te creëren. Wij bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden, dus neem snel contact op met HKH Kunstgras in Etten-Leur! 

Vraag een offerte aan

Houtsoorten

Van de mooiste houtsoorten creëren wij met liefde een tafelblad naar uw wensen, passend bij uw interieur. Wij werken alleen met de

mooiste houtsoorten! Op deze pagina vindt u informatie over de mogelijkheden en houtsoorten. Vind uw favoriet en neem contact met HKH Kunstgras op voor uw exclusieve meubel. Elke houtsoort is maximaal 130 cm breed uit één stuk en 6 meter lang.

Mooie tafel bladen Iroko

Iroko

Deze prachtige, stabiele houtsoort heeft een mooie overgang van kernhout naar spinthout (schorskanten). De kleur van het Iroko hout kan variëren. Vraag ons gerust naar de huidige voorraad of maak een afspraak in de werkplaats om het Iroko hout te bekijken!

Tafelblad Okan

Okan

Bij uitstek geschikt voor buitenmeubels is de bijzonder harde houtsoort Okan. Deze houtsoort is wat gevoeliger voor scheuren, maar dat draagt bij aan het robuuste karakter. De scheuren kunnen daarbij opgevuld worden met heldere of matte kunst hars. Kom langs in onze werkplaats om het hout te bekijken!

Zuid-Afrikaans Afrormosia hout

Afrormosia

Afrormosia hout is een zeer duurzame en een bijzondere harde houtsoort. De enige echte Afrikaanse Teak. De uitstraling van deze houtsoort is prachtig: een lichtbruine kleur en  gevlamde bladen tot wel 9 centimeter dikte. Kom het bekijken in onze werkplaats. Laat u inspireren!